Hjälp av en besiktningsman i Stenungsund

Tjenare, hallå, hej! Återigen är det torsdag och dags för ett nytt inlägg. Idag kommer jag skriva om när vi i fotbollsföreningen skulle bygga ett nytt klubbhus, jag kommer även prata lite om företaget Avanze Byggteknik AB och den hjälpen vi fick av dem genom en besiktningsman i Stenungsund.

Jag har länge varit aktiv i sport av olika slag, fotboll är ändå sporten som har följt med mig hela livet. Än idag spelar jag fotboll och dessutom spelar båda mina söner fotboll, det är ett stort intresse som vi alla har. Mitt intresse för fotbollen har gjort att det kändes givet för mig att sitta med i styrelsen för vår förening, det är något som jag mer än gärna lägger min fritid på. För ett tag sedan tog vi beslutet om att bygga en ny klubbstuga då den gamla hade blivit ganska sliten och ofräsch. I det här inlägget vill jag ta upp ett företag som jag verkligen är tacksam gentemot, det är Avanze Byggteknik AB. Det är företaget vi vände oss till för att få hjälp när vi letade efter en besiktningsman i Stenungsund. Det var viktigt för oss att det var en duktig och erfaren person som besiktigade klubbstugan eftersom det var viktigt att den var fungerande och inte hade några som helst problem. Det här företaget tog det på största allvar och var väldigt duktiga i hela arbetet med besiktningen. Personligen tror jag inte att vi hade kunnat få bättre hjälp än den vi fick av det här företaget. Med det sagt vill jag avsluta det här inlägget med att tipsa er om Avanze Byggteknik AB om ni skulle vara i behov av hjälp från en besiktningsman i Stenungsund eller något annat som de erbjuder. I början av inlägget finns en länk där ni kommer direkt till deras hemsida, där kan ni läsa mer om dem och det arbetet som de erbjuder.