En fiskeresa som överträffade våra förväntningar

God eftermiddag alla mina följare, inte många dagar kvar till påsk och långledighet vilket är väldigt härligt. Jag och min polare hade tänkt njuta av ledigheten till fullo och åka ut på en fiskeresa som är arrangerad av företaget Los Vildmarksfiske. Ett företag som ni kan få läsa vidare om här om det önskas.

Annars brukar jag och min kompis spendera mycket av vår fritid med att fiska tillsammans. Vi har en del ställen som vi brukar åka till när vi vill ha en fridfull stund i lugnet, vi kände dock att det var dags att testa något nytt ställe. Därför tyckte vi att det passade perfekt att åka på en fiskeresa med det här företaget. Genom dem fick vi bra omständigheter för att fånga bra fisk, det blev som en sport mellan mig och min kompis om vem som kunde fånga mest fisk. Lyckan var på min sida och jag fångade en del stora och fina fiskar, vilket verkligen gjorde hela resan till en bättre upplevelse. I samband med fiskeresan kunde det här företaget även erbjuda boende, eftersom resan var uppdelad på två dagar. Det kändes skönt att de kunde fixa det så att vi slapp tänka på det, vi visste att vi garanterat hade någonstans att sova på natten. Hela resan var över våra förväntningar och vi kände direkt att det var något vi kunde göra om. Det är anledningen att vi ska ut på ännu en fiskeresa nu i helgen, efter allt underbart som det här företaget för oss fanns det ingen tvekan med att göra om resan igen.