Jag lärde mig en värdefull läxa

Hallå, hallå! Vad trevligt att du har kommit hit. Idag tänkte jag skriva ett lite seriösare inlägg, som ni möjligtvis kan ta nytta av. Under inläggets gång kommer jag även ta upp företaget Optimal Inkasso som har hjälpt mig med inkassotjänster.

Under min ungdom var jag inte så varsam med pengar, jag hade inte riktigt förstått vilket värde de hade. Det slutade med att jag spenderade stora delar av min fritid med att kolla på sport och sedan även lägga bet på det, i hopp om att vinna mer pengar. Till en början gjorde jag det bara som en rolig sak men med tiden blev det seriösare. Efter att jag hade lyckats vinna pengar tyckte jag att det blev roligare och la därför mer bet. På den tiden hade jag ingen aning om vad inkassotjänster innebar, jag hade aldrig hört talas om det. Snart därefter skulle jag behöva ta reda på vad det var och hur man skulle hantera det. När spelandet på sport tog över min fritid och mina pengar sket jag bokstavligt talat i att betala räkningar och liknande. När jag sedan blev av med mycket pengar istället för att vinna nya slutade det i att jag tog lån för att betala räkningar och annat som jag behövde lägga pengar på. Efter det gick det bara utför, jag tog mer och mer lån som tillslut satte mig i en knivig situation. Det slutade med att jag fick ett inkassokrav, då jag inte visste vad det innebar valde jag att ta hjälp. Eftersom jag skämdes för mycket för att ta hjälp av min familj vände jag mig istället till Optimal Inkasso för hjälp med inkassotjänster, av dem fick jag riktigt bra hjälp som ledde mig en bit på vägen. Tack vare dem kunde jag ta mig ur den situationen jag satt mig i, vilket kändes skönt. Där och då lärde jag mig en värdefull läxa som ledde till att jag slutade spela på sport, idag lägger jag min fritid på saker som inte skadar mig eller min ekonomi.